Home » Hafkamp Groenewegen hoofdsponsor De Ronde Venen Marathon

Hafkamp Groenewegen hoofdsponsor De Ronde Venen Marathon

Hafkamp Groenewegen heeft zich voor dit jaar als hoofdsponsor verbonden aan De Ronde Venen Marathon in de gemeente De Ronde Venen.

Hafkamp stimuleert sportief gedrag

Beide partijen zijn zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking en hopen op een sportieve en geslaagde 2e editie van De Ronde Venen Marathon, een evenement dat op 18 november 2018 de naam De Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon zal dragen.

Met de sponsoring vestigen wij de aandacht op onze Amsterdamse vestiging: Hafkamp Groenewegen.

Sponsoring van hardloopevenementen past uitstekend bij de visie van ons bedrijf. We zijn sportief, hebben uithoudingsvermogen en spannen ons in om het maximale te behalen. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor hun klanten. Niet voor niets zijn wij betrokken bij rechtvaardigheid.

Inschrijven voor de Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon kan via de link https://www.derondevenenmarathon.nl/inschrijven

Hafkamp Running Community

Speciaal voor de hardlopende credit-manager is de Hafkamp Running App ontwikkeld. Via de app wordt u op de hoogte gehouden van hardloopevenementen waaraan de organisatie verbonden is middels sponsoring. Stuur een mail naar running@hafkamp.nl en wij nemen snel contact met u op.

Activiteiten

04-11-2018     Hondsrug Forest Run – Emmen

18-11-2018     Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon

31-03-2019     Weir Minerals Venloop – Venlo

In het voorjaar van 2019 organiseren wij voor de leden van de Hafkamp Running Community een hardloop clinic.